Elfjes en kabouter verhalen en crea kids workshop.

Elfjes en kabouter verhalen en crea kids workshop. Zaterdag 18 september 2021 van 14 tot 17 u. Wholistic Astridlaan 18 Assebroek.

Locatie

Assebroek 8310 Astridlaan 18 Wholistic relaxatie en coaching

Elfjes en kabouter verhalen en crea kids workshop.
Zaterdag 18 september 2021 van 14 tot 17 u. Wholistic Astridlaan 18 Assebroek.
Tijdens deze dag neemt Lisa van Wholistic relaxatie jullie kleine kabouters mee in de wereld vol magie en fantasie. We starten de dag met een prachtig verhaal om vervolgens rond dit thema verder te knutselen en spelen, we verkennen ook de edelstenen en geuren waar de elfen en kabouters zo verzot op zijn! Een kids workshop waar uw( gevoelig) kindje zich ontspannen kan uitleven! Prijs en inschrijving 15€ (crea en versnapering). Deze workshop is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de Gezinsbond. Inschrijven via lisa.declerck@hotmail.com Inschrijven voor 1 augustus 2021 en is definitief na betaling. Indien Covid-19 roet in het eten strooit regelen we uiteraard terugbetaling.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
15.00

Prijs en inschrijving 15€ (crea en versnapering). Deze workshop is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de Gezinsbond. Inschrijven via lisa.declerck@hotmail.com Inschrijven voor 1 augustus 2021 en is definitief na betaling. Indien Covid-19 roet in het eten strooit regelen we uiteraard terugbetaling.

Inschrijven

Inschrijven via lisa.declerck@hotmail.com Inschrijven voor 1 augustus 2021 en is definitief na betaling. Indien Covid-19 roet in het eten strooit regelen we uiteraard terugbetaling.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten