Lessenreeks kruiden in kruidentuin Tudor in 2 groepen

Elke maand nemen we een kijkje in de kruidentuin van Tudor onder de deskundige leiding van herboriste ANNY VANBRANTEGHEM. Ze wil ons graag begeleiden in de praktijk. Zo volgen we maand na maand het opkomen en de groei van medicinale planten, keukenkruiden, fruit en bessen en vele andere planten. Het spreekt vanzelf dat het gebruik van alle plantjes uitgebreid aan bod komt. Er zijn 2 groepen.

Locatie

Sint-Andries 8200 Zeeweg kruidentuin Tudor

Elke maand nemen we een kijkje in de kruidentuin van Tudor onder de deskundige leiding van herboriste ANNY VANBRANTEGHEM. Ze wil ons graag begeleiden in de praktijk.
Zo volgen we maand na maand het opkomen en de groei van medicinale planten, keukenkruiden, fruit en bessen en vele andere planten. Het spreekt vanzelf dat het gebruik van alle plantjes uitgebreid aan bod komt.
We plannen dit op 4 donderdag namiddagen van 14u tot 16u in 2 groepen
Groep 1 : 20 mei-17 juni - 22 juli-19 augustus 2021.
Groep 2 : 27 mei -24 juni - 29 juli en 26 augustus 2021.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
16.00

Prijs: leden Gezinsbond € 16 voor de reeks, Niet-leden betalen € 32. Betaling door overschrijving. Het rekeningnummer wordt gegeven bij inschrijving .

Inschrijven

Inschrijven voor de ganse reeks van 4 lessen. Als één les niet past en je wil die les volgen in de anderen groep kan dit mits verwittigen aan Brigitte. Als je 2 lessen niet kunt komen , kunnen we kijken of er nog plaats over is als iedereen ingeschreven is.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.