Domein van de Grotten van Han

Op zoek naar een rustige dag vol activiteiten met het gezin midden in het midden van de natuur en in de buurt van een wildpark? Zoek niet verder, het Domein van de Grotten van Han is juist wat u zoekt. Geniet erbovenop ook van een mooie korting op de prijs van de tickets dankzij de Gezinsbond.

Een mysterieuze ondergrondse wereld en pure wildlife

Het domein van de Grotten van Han heeft zeer veel te bieden, het is gelegen in Namen en dus in de Ardennen. 

Ten eerste is er een wildpark. In dit wildpark zijn er zeer veel dieren te zien. In dit wildpark kan je een safari doen met gezin en erbovenop is het wildpark bij de grotten van Han het enige wildpark waar de BIG 5 kan gezien worden in België!

Ten tweede is er de hoofdattractie van het domein, namelijk de Grot van Han zelf. Hierbij zal met tram naar ingang gebracht worden en dan kan je beginnen aan een tocht door een van de mooiste grottencomplexen van België. De grotten van Han bieden ook een unieke ervaring aan voor de kinderen, Speleo quest. Hierbij kunnen ze grotten verkennen onder begeleiding van echte speleologen! 

Tot slot geeft het domein de grotten van Han ook de mogelijkheid om te overnachten. Deze overnachtingen gebeuren in een boomhut!

Om al de activiteiten nog leuker en interactiever te maken is er ook een mobiele app waarop een spel kan worden gespeeld tijdens het verblijf op domein de Grotten van Han.

Korting de Grotten van Han via de Gezinsbond

De Gezinsbond biedt twee opties aan voor toegangstickets:

  • 15 % rechtstreekse korting + 15 % spaarkorting op een ticket voor de Grot van Han of het Wildpark of het Parcours Speleo
  • 15 % rechtstreekse korting + 15 % spaarkorting op een PassHan (Grot van Han + Wildpark + PrhistoHan + Han 1900)
  • Enkel geldig voor tickets gekocht via de webshop van de Gezinsbond.
  • Aangekochte tickets worden niet terugbetaald, verlenging van de geldigheid is mogelijk in geval van overmacht (vb. covid-19 restricties)
  • Opgelet: gelieve je bezoek vooraf te reserveren op www.grotte-de-han.be via de “Tickets” knop rechtsboven. Klik vervolgens op “Reservering”, en vul je unieke code in om de dag en het uur van je bezoek vast te leggen. Je ontvangt onmiddellijk een gedateerd ticket.
  • Als je een plaats reserveerde en onverwacht toch niet kan gaan blijft je ticket geldig voor een andere datum tot en met 13 november 2022.
  • Aangekochte tickets in 2022 zijn geldig tot 13 november 2022.
Domein de Grotten van Han : korting