LAGO-zwemparadijzen

Op zoek naar een zwemparadijs in de buurt met een mooi aanbod aan glijbanen? Zoek niet verder, Lago is exact wat u zoekt. Geniet erbovenop van een mooie korting via de Gezinsbond.

Meer water, meer plezier

Lago is een zwembadenketen met 9 zwembadparadijzen in België. Er zijn zwembaden in Beveren, Brugge, Eupen, Gent, Kortrijk, Lier, Mons, Pelt en Sint-Truiden (vanaf april 2021).  Elk Lago-Zwemparadijs is voorzien met een ruim aanbod aan wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden, kinderbaden, wellness,… Voor elk wat wils!

INFO Corona-maatregelen

Korting bij Lago-Zwemparadijzen via de Gezinsbond 

LET OP: wegens corona-maatregelen kan er momenteel geen spaarkorting gegeven worden op tickets aangekocht in de webshop van Lago. Enkel voor de abonnementen en beurtenkaarten kan je momenteel spaarkorting krijgen aan de kassa.

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een spaarkorting van 10%. Deze korting wordt toegekend aan de kassa van een van de Lago-Zwemparadijzen op abonnementen en beurtenkaarten voor de zwemparadijzen.

Lago-Zwamparadijzen: Korting

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.