TypeTopia

Leer al spelend blind typen met TypeTopia 

Op zoek naar een cursus die je kind al spelend leert typen? Zoek niet verder, Typetopia is perfect wat je zoekt! Dankzij de Gezinsbond geniet je bovendien van een mooie korting op de Cursus.

Vandaag de dag wordt de computer dagelijks gebruikt. Daarom is het belangrijk dat kinderen van jongs af aan juist en vlot leren typen. Dit kan via de typcursus die TypeTopia aanbiedt.

Verder kunnen kinderen via de TypeTopia app op een leuke en speelse manier leren omgaan met het klavier. De TypeTopia app biedt ook een speciale versie aan voor kinderen met dyslexie. Deze versie van de app heeft meer audiohulp en een aangepast lettertype.

TypeTopia heeft meer dan 1500 positieve reviews en maakt gebruik van een app waardoor het op alle toestellen met een klavier gemakkelijk te installeren is. Doe samen met je kind de gratis proefles en ervaar hoe leuk het is.

 

Korting via Gezinsbond op je TypeTopia login

Indien je lid bent van de Gezinsbond ontvang je een rechtstreekse korting van 20 euro op de standaardprijs van 159 euro, dus u betaalt 139 euro (Niet in combinatie met andere kortingen). Bovenop verkrijgt u ook 20 euro spaarkorting op op je lidkaart. De korting wordt 1 maand na de aanvraag toegekend.

TypeTopia korting via Gezinsbond