Standaard Boekhandel

Verwen jezelf met een boek

Op zoek naar een boekenwinkel in de buurt met een zeer ruim aanbod? Ga dan naar Standaard Boekhandel en geniet er van een mooie korting dankzij de Gezinsbond.

Heb je nood aan wat extra welverdiende 'me-time'? Om je af en toe gezellig in de zetel te nestelen met een goed boek en je favoriete muziek, of om gezondere recepten uit te proberen?

Doe jezelf een plezier en ga langs bij Standaard Boekhandel. Met winkels in gans Vlaanderen is er altijd wel een Standaard Boekhandel bij jou in de buurt. Een bestseller, een reisgids, een hobbyboek… Snuister in het ruime aanbod fictie en non-fictie en doe inspiratie op tussen de stripverhalen, cd's of dvd's.

 

Terug naar school: in de bijlage van De Bond (verschenen op 17/08) vind je een bon van 15 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren!

 

Korting Standaard Boekhandel via de Gezinsbond

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting bij Standaard Boekhandel:

  • 5 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten
  • 10 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren, bureaumateriaal, klassement, agenda's en kalenders
  • Maak ook gebruik van de extra kortingsbonnen uit het bonnenboekje: 10 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten. Online kan je éénmalig gebruikmaken van deze bon. Hiervoor geef je de (kortings)code, die je terugvindt onder de barcode, én je lidkaartnummer (niet te verwarren met het lidnummer) in.

Voorwaarden:

  • Bied je lidkaart steeds samen met je aankopen aan. Eenmaal het kasticket gemaakt is, kan de korting niet meer worden toegekend.
  • De korting is geldig bij betaling op de winkelvloer, met een boekenbon of online (Vergeet niet om bij je online bestelling je lidkaartnummer (niet te verwarren met het lidnummer) in te geven).
  • De korting is niet cumuleerbaar met de klantenkaart van Standaard Boekhandel, andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen.
  • De korting is niet geldig bij aankoop van e-books, kranten en tijdschriften, loterijproducten, tabak, media-acties, elektronica en accessoires, school- en studieboeken, toegangstickets, boeken- en cadeaubonnen en geschenkboxen.
  • De korting is niet geldig in Standaard Bookshop bij Fun.
Standaard Boekhandel